„Keresem minden gyermek sajátos titkát, és azt kérdezem,

hogyan segíthetném abban, hogy önmaga lehessen.”

Janus Korczak


Balogh-Fehér Lili vagyok, 2006 óta dolgozom a Tulipán Óvodában fejlesztő pedagógusként (gyógypedagógus/ pszichopedagógus végzettséggel). Előtte 7 évig óvodapedagógus voltam. Sok éves tapasztalattal rendelkezem az óvodás korosztály életkori sajátosságai, fejlesztési lehetőségei terén. A tapasztalataimat folyamatosan beépítem munkámba.

A fejlesztések során minden esetben törekszem a játékosságra, változatosságra és a komplexitásra.

A tanulási nehézségek megelőzésében és terápiájában kiemelkedő szerepe van a mozgásfejlesztésnek.  2012-ben elvégeztem egy 120 órás OKJ-s képzést, amely egy speciális mozgásfejlesztés által elősegíti az idegrendszer érését. Ezt a módszert beépítettem a fejlesztő munkába.

Az egyéni fejlesztő munka hatékonysága érdekében az óvodapedagógusokkal, az intézmény logopédusával együttműködve végezzük munkánkat.

A szülők is sokat tehetnek otthon gyermekük fejlődése érdekében. Elsősorban sokat beszélgessenek, játszanak, meséljenek együtt.

Köszönöm a szülők eddigi bizalmát, amellyel sokan fordultak hozzám gyermekük fejlődésével kapcsolatban. Amennyiben kérdésükkel, kérésükkel hozzám fordulnak, állok rendelkezésükre.

1

 

A dokumentum letöltéséhez kattintson jobb egér gombbal a cikk nevére, és a megjelenő menüből válassza a "Link mentése másként..." (vagy internet explorer esetén a "Cél mentése másként...") menüpontot. A cikkek megtekintéséhez Adobe Reader program szükséges, amit IDE kattintva tölthet le.

 

A mese szerepe a gyermek személyiségfejlődésében

Az Alapozó mozgásterápiáról

Játékötletek otthonra

Így segíthetsz balkezes gyermekednek

Otthoni játékok tevékenységek

 

 

 

 

 

Oldal megosztása:
FaceBook  Twitter